‘Harap Tak Dapat Suami Macam Ni’ – Gara-Gara Post Ini, Hafiz Mahamad Didakwa Hina Isteri Sendiri?

Posted on

Korang ingat lagi tak kepada Hafiz Mahamad yang sering tampil memberi pelbagai kejutan ‘sweet’ dan romantis kepada tunangnya, Syafiqah Aina? Bermula dengan kejutan hari jadi menggunakan bunga rose dan limosin, nama Hafiz Mahamad dan tunang sering menjadi bualan hangat netizen. Kata orang pasangan paling sweetlah!

Kira-kira sebulan yang lepas mereka akhirnya disatukan dalam satu majlis yang sangat meriah. Terbaru, status Hafiz Mahamad di instagram telah mengundang kecaman netizen. Netizen mendakwa Hafiz seolah-olah menghina isteri yang dulunya gemuk dan berjerawat.

Time gemuk, jerawat, laki laki ni tak nak ngorat

Tengah tengah shopping barang dapur. Bini aku jalan depan, aku jalan belakang tolak trolley. Eh tiba tiba ada 1 mamat ni dia boleh senyum senyum gatal dekat bini aku nak ngorat

Bila dia toleh je dekat aku mmg aku sound “bini orang pun nak try eh” sambil tunjuk jari yang masih merah lagi berinai

Ape ingat aku senang nak ngurat bini aku ni dulu? Time gemuk, jerawat, laki laki ni taknak ngorat. Ni aku dah 5 tahun stay barulah dapat dia cun cun mcmni

Haa pe lagi, senyum senyum kt bini aku mmg aku bg setepek. Gi stay dekat gf jaga sampai lawo, ni tak kene taste sikit nak try perempuan lain, lepastu perempuan tu jadi lawo terus nyesal. #akunakNurAisyah

Dikecam netizen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *