‘Harap Tak Dapat Suami Macam Ni’ – Gara-Gara Post Ini, Hafiz Mahamad Didakwa Hina Isteri Sendiri?

Posted on

Respon Hafiz Mahamad

Balik pada caption yang lepas, saya tak faham ada orang cakap saya kutuk bini dulu buruk & sebagainya

Ini muka wife saya 5 tahun lepas, yg ada saat dia mcmni saya. Yang boleh melayan dia stress sebab macamni saya. Yang bagi tips diet dekat dia pun saya. Saya tak pernah paksa dia untuk change & semuanya dari usaha dia

Kalau saya nak cakap bini buruk or kutuk dia, dari dulu saya buat. Sebaliknya saya accept and support sampai sekarang. Setahu saya yang kutuk and tak boleh terima dia macamtu orang lain & orang sekeliling

Kenapa perlu nak share gambar video or caption sweet2? Tak tahulah, sebab bila saya post video, gambar or caption. Wife saya tengok dia senyum & ketawa. So selagi benda yg boleh buat dia ketawa happy, sampai mati pun saya buat.

sumber : instagram Hafiz Mahamad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *