6 Artis Malaysia Yang Pernah Alami Sejarah Hitam ‘Kantoi’ Pada Era Tahun 90an

Posted on

Sebenarnya dah ramai yang tahu, tapi lets just recall back.. Masihkah
korang ingat siapakah antara artis-artis di Malaysia ini yang pernah
kantoi serurat benang???

Tak ingat? Ok, marilah kami recall nama-nama artis Malaysia yang pernah
kantoi tanpa serurat benang. Sekadar berkongsi cerita lama dan jadikan
teladan berjaga-jaga jangan dijadikan mangsa atau mangsa skodeng atau
mangsa penipu….

1. Zarina Zainudin

Di awal tahun 90an dahulu, Zarina Zainudin telah buat satu Malaya
terkejut dengan aksi-aksi berani beliau tanpa serurat benang di dalam
sebuah rumah (mungkin rumah Zarina sendiri). Dikatakan sebanyak 300
keping gambar TANPA serurat benang Zarina dengan pelbagai aksi telah
ditangkap (zaman tu, kamera pakai Kodak filem, takde yang auto).

Cerita gosipnya, Zarina ketika itu telah ditawarkan oleh seorang lelaki
untuk mengambil gambar Zarina dalam keadaan te-lanjang dan gambar
tersebut tidak akan dihebahkan ke Malaysia. Disebabkan desakan duit dan
terpesona dengan wang yang ditawarkan, Zarina akur untuk beraksi
te-lanjang di depan kamera.

Ada juga sumber lain, menurut sumber tu, Zarina dikatakan telah diberi
pil khayal oleh seseorang (jurufoto). Dalam keadaan stone, Zarina tidak
sedar perbuatan yang dilakukannya. Ye laaaaa… dah stone!!! Mana nak
sedar. Yang mana satu yang benar, ntah laaaa…..

2. Nasya Aziz

hampir 10 tahun selepas kes Zarina Zainudin, belum ada lagi kes artis
kantoi TANPA serurat benang. Hinggalah pada pertengahan tahun 2002, satu
kes skodeng telah berlaku ke atas seorang model dan juga pelakon hot
dan cun meletup iaitu Nasha Aziz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *