6 Artis Malaysia Yang Pernah Alami Sejarah Hitam ‘Kantoi’ Pada Era Tahun 90an

Posted on

internet belum digunakan secara berleluasa seperti sekarang. Adengan
ran-jang ini dikhabarkan telah sampai ke pihak ketiga apabila Wan
Norazlin dan pasangannnya telah mengupah seseorang untuk mengedit video
rakaman mereka. (eh ye ker??? Takkan laaaa!!!!! Takkan nak kasi kat
orang aksi ghairah kita senang2 mcm tu ye tak?)…

4.Linda Rafar dan Edrie Kru

pada masa yang sama yang sama juga, isu gambar Linda Rafar dan Edrie Kru
turut dipersoalkan apabila gambar TANPA serurat benang mereka
dihebahkan di dalam internet. Ketika itu, ramai rakyat Malaysia sudah
mengenali internet.

Gambar-gambar Edrie dan Linda ini dikatakan fake oleh anggota kumpulan KRU iaitu, Norman, Yusry dan Edrie sendiri.

Mereka menyatakan gambar ini adalah fake kerana ada pihak yang cuba untuk menjatuhkan

nama KRU serta Linda Rafar (yang ketika itu adalah anggota kumpulan
Elite). Entah benar atau tidak, mereka berdua saja yang tau tentang
gambar TANPA serurat benang tersebut…

5. Ida Nerita

Lama menyepi tentang isu TANPA serurat benang dalam industri ni… Tup
tupppp!!!! Isu Ida Nerina pula dikatakan beraksi ran-jang bersama
pasangan. Tapi, bagi kami yang dah tengok video tu, sah memang sah, tu
bukan Ida Nerina…

Walaupun ada proof yang menyatakan itu adalah Ida Nerina seperti tindik
di pusat Ida Nerina, subang telinga dan rantai yang dipakai Ida Nerina,
tetap kami nyatakan yang dalam video itu bukanlah Ida Nerina. Sebabnya
Ida Nerina tak sebuncit seperti minah dalam video tu…….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *